Bluetooth Server

Bluetooth Server

De Bluetooth Server bevat de hardware en de software voor een succesvolle Bluetooth Marketing campagne.

Toepassingen Bluetooth Server

De Bluetooth Server is geschikt voor Bluetooth Marketing activiteiten. De Bluetooth Zender biedt actief content aan bij elk mobiel apparaat dat Bluetooth heeft ingeschakeld. Elk mobiel apparaat dat zich binnen de straal van de Bluetooth Server begeeft, ontvangt een uitnodiging om content te accepteren.
Het ontvangen van het bericht is altijd gratis voor de ontvanger.

Hoe werkt de Bluetooth Server?

De Bluetooth Server wordt voor de start van Bluetooth Marketing campagne voorzien van content. Deze content kan bestaan uit: video, audio, afbeeldingen, java applicaties en/of tekst.
De Bluetooth Unit kan op afstand voorzien worden van nieuwe content als dit vereist is voor de Bluetooth Marketing campagne. Het is mogelijk om de Bluetooth Server per tijdslot andere content te laten versturen. Tijdens de openingstijden van een winkel kan dan bijvoorbeeld een andere bericht verstuurd dan buiten de openingstijden.

De Bluetooth Server maakt gebruik van de Bluetooth technologie. Er wordt geen gebruik gemaakt van de netwerken van de telecomproviders. Hierdoor is het verzenden en ontvangen van berichten via de Bluetooth Server gratis.

De Bluetooth Server werkt op basis van Phone recognition. Elke telefoon ontvangt daarmee de juiste content. De straal waarbinnen de content verstuurd kan worden is instelbaar en bedraagt maximaal 100 meter.
Tijdens de campagne registreert de Bluetooth Server alle details en statistieken.

Kenmerken Bluetooth Server

- Ontvangen van berichten is altijd gratis voor de ontvanger
- Aanbieden van content binnen elke afstand tot 100 meter
- Phone recognition

Bluetooth ServerBluetooth ZenderBluetooth Unit