Bluetooth Touchscreen

Bluetooth Touchscreen

Met de Bluetooth Touchscreen kunnen consumenten zelf digitale bestanden selecteren via een touchscreen en die via Bluetooth versturen naar hun mobiele telefoon. Hiermee wordt een Bluetooth pull marketing campagne gecreëerd.

Toepassingen Bluetooth Touchscreen

De Bluetooth Touchscreen is ideaal om in te zetten voor een pull Bluetooth Marketing campagne. Het interactieve touchscreen heeft bewegend beeld (en evt. geluid) en zal daarmee consumenten naar zich toe trekken.
De Bluetooth Touchscreen kan ingezet worden op elke locatie waar veel mensen (met dezelfde interesses) samenkomen, zoals tijdens beurzen, in winkels of in de horeca.

Hoe werkt de Bluetooth Touchscreen?

De Bluetooth Touchscreen wordt voor de start van Bluetooth Marketing campagne voorzien van content. Deze content kan bijvoorbeeld bestaan uit meerdere videos.
Op het LCD-scherm van het apparaat worden de video`s getoond. Consumenten kunnen via het interactieve touchscreen selecteren welke video ze op hun mobiele telefoon willen ontvangen.
Na selectie van de gewenste content wordt er via Bluetooth verbinding gemaakt tussen de Touchscreen en de mobiele telefoon en wordt de content verstuurd.
Tijdens het leggen van de verbinding herkent de Bluetooth Touchscreen welk merk en type mobiele telefoon de content zal ontvangen. Op basis van de telefoonherkenning (Phone recognition) bepaalt de Bluetooth Touchscreen het meest optimale bestandsformaat voor die specifieke telefoon.

Kenmerken Bluetooth Touchscreen

- Interactief touchscreen
- Publiekstrekker
- Phone recognition

Bluetooth TouchscreenBluetooth MarketingInteractief Touchscreen