Dealer SMS

Dealer SMS

Dealer SMS stelt autodealers in staat om SMS berichten te verzenden naar klanten via een eenvoudig te gebruiken internet applicatie.

Toepassingen Dealer SMS

Het Dealer SMS Systeem is primair ontwikkeld voor de autobranche, zodat de receptionisten veel minder telefoontjes hoeven plegen en snel en efficiënt klanten per SMS op de hoogte kunnen brengen. Bijvoorbeeld als de auto klaar is na een onderhoudsbeurt of er een besteld onderdeel geleverd is.
De toepassing kan echter ook worden ingezet door bijvoorbeeld fietsenwinkels.

Hoe werkt Dealer SMS?

Het Dealer SMS systeem is via internet te benaderen. Binnen het systeem kunnen contactgegevens van klanten worden opgeslagen en kunnen templates voor SMS berichten worden opgeslagen.
Na het inloggen, wordt een klant (of groep van klanten geselecteerd) of een 06-nummer ingetypt. Vervolgens kan er een SMS bericht worden getypt of wordt er een standaard template geselecteerd. Daarna klikt u op verzenden.
De klant ontvangt direct het SMS bericht, waarbij de afzender de naam van het autobedrijf is.
Daarbij is het mogelijk om de Dealer SMS dienst te integreren in het DMS van het autobedrijf. In dat geval worden er automatisch een SMS verstuurd op het moment dat een factuur wordt opgemaakt.

Kenmerken Dealer SMS

• Eenvoudige webapplicatie om snel klanten te kunnen informeren
• Integreerbaar in DMS

Dealer SMSSMS DienstenDealer SMS Systeem