SMS for Media

SMS for Media

SMS for Media is één van de interactieve marketing producten van ProSurve, die ingezet kan worden bij mobile marketing activiteiten.
Bij een SMS for media actie kunnen personen een media bestand opvragen die wordt gestuurd naar de telefoon van de deelnemer. Media bestanden zijn bijvoorbeeld MP3, afbeeldingen en (kleine) videobestanden.

Toepassingen SMS for Media

SMS for Media wordt ingezet om personen een media bestand te laten aanvragen via SMS. Hij of zij ontvangt dit dan direct op zijn of haar mobiele telefoon. Een media bestand kan bestaan uit audio (MP3), afbeeldingen (JPG) of (kleine) videobestanden (3GP).

Hoe werkt SMS for Media?

Personen kunnen hun SMS for Media aanvraag SMS-en naar een speciaal SMS nummer (shortcode). Meestal wordt hiervoor een keyword ingezet. De persoon sms`t bijvoorbeeld 'KEYWORD VIDEO' naar 4411. De persoon ontvangt dan direct een bericht retour met daarin de gevraagde media.
Het media bestand wordt aangeboden aan de mobiele telefoon als MMS of wappush. De keuze voor MMS of wappush bij SMS for Media is afhankelijk van de grootte van het media bestand.

Kenmerken SMS for Media

• Personen kunnen actief media bestanden opvragen
• Media bestanden worden afgeleverd via MMS of wappush

Cases SMS for Media

De onderstaande case laat een toepassing van een SMS for Media actie zien.
JVH Gaming - SMS for Media

SMS for MediaSMS MarketingRingtone via SMS