SMS Portal

SMS Portal

Via de SMS Portal kunnen SMS Mailings en bevestiging SMS berichten verstuurd worden vanuit een online gebruikersportal.

Toepassingen SMS Portal

Het SMS Portal is een geschikte tool voor alle bedrijven die eenvoudig en snel contact willen kunnen leggen met hun klanten en relaties.
Tandartsen, huisartsen en opticiens zetten het SMS Portal in om afspraken via SMS te bevestigen en om hier herinneringen op te sturen.
Autodealers gebruiken het portaal om SMS berichten te sturen als een APK-keuring of onderhoudsbeurt afgerond is en de auto weer opgehaald kan worden.
Het SMS Portal wordt door ICT bedrijven gebruikt om klanten en medewerkers te informeren over de status van verstoringen en incidenten.

Hoe werkt het SMS Portal?

Door in te loggen op het online SMS Portal krijgt de klant toegang tot de functionaliteiten.
Binnen het portaal kan bijvoorbeeld een adresboek van personen en groepen beheerd worden en kunnen sjablonen voor tekstberichten worden gedefinieerd.
Vervolgens kan er via een scherm een bericht getypt worden of een sjabloon worden geselecteerd. Daaraan wordt een persoon of groep gekoppeld die het SMS bericht moet ontvangen.
Als laatste kan er gekozen worden om het bericht direct te verzenden of op een zelf te bepalen datum en tijdstip in de toekomst.

Kenmerken SMS Portal

• Eenvoudig verzenden van SMS berichten en SMS Mailings
• Versturen van bevestigingen en herinneringen per SMS
• Versturen van status updates via SMS

Cases SMS Portal

Het SMS Portal biedt veel mogelijkheden. Zie onderstaand een voorbeeld van het gebruik van het systeem.
Monsterscore - SMS Portal

SMS PortalSMS DienstenSMS Programma