Case - Univé Wit Licht Arnhem SMS en Win

Univé - Wit Licht SMS en Win in Arnhem

Univé - Wit Licht SMS en Win

Univé was partner van de Wit Licht concertreeksen van Marco Borsato. Rond deze concerten in het Gelredome in Arnhem (2008) en het Sportpaleis in Antwerpen (2009) heeft Univé diverse SMS en Win campagnes ingezet.

Wit Licht Arnhem

Univé SMS en Win Poster Voor de Wit Licht concerten van Marco Borsato in het Gelredome in Arnhem werden door Univé Verzekeringen twee grote SMS en Win acties ingezet.

SMS en Win in VI
In de twee EK voetbal specials van weekblad Voetbal International (VI) werd een advertentie geplaatst. Het thema van de advertentie was: ‘Voor je vrouw is er maar één Marco’. Hiermee konden de voetbalminnende mannen hun vrouw trakteren op een avondje concert.

SMS en Win bij concert Guus Meeuwis
In het programmaboekje van het concert ‘Groots met een zachte G 2008’ werd een advertentie geplaatst. Het thema van de advertentie was: ‘Nog een keer naar een uitverkocht stadion?’. Hiermee konden concertliefhebbers direct weer kaarten bemachtigen voor een groot Nederlands concert.

Deelnemen aan de SMS acties kon door het versturen van een SMS bericht naar Univé. Elke 20ste SMS-er won twee concertkaarten.


Neem contact met ons op voor meer informatie over deze case of voor andere cases.

SMS en WinSMS MarketingWinnen via SMS